Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta for kun 1.835,-


15 dage på Kreta for kun 1.835,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed! – (1.189,- ved 4 pers.)

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Sunwebs hjemmeside. – Der er mulighed for 4 personer i en 2-værelses lejlighed. Herved er prisen kun 1.189,- per person.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


ANDRE TILBUD

Sunweb har mange pakkerejser til Grækenland. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD  HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 5. – 19. jun 21 (14 nætter)
Pris1.835,-

 

København: 5. – 19. jun 21 (14 nætter)
Pris1.892,-

 


Hotel

Lejligheder Kristi ligger i den charmerende landsby Koutouloufari, ca. 2 km fra det livlige forlystelsesliv i Hersonissos. Her er en dejlig atmosfære, og det venlige personale giver gerne gode råd med på vejen, hvis du søger inspiration til oplevelser i området.

Lejlighederne ligger tæt ved flere hyggelige, lokale taverner, og da lejlighederne alle er indrettet med tekøkken, har du også selv mulighed for at lave dig et let måltid mad. Til lejlighederne hører et lille poolområde, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, og vil du holde formen ved lige i løbet af ferien, findes her også et mindre område med fitness-faciliteter.

Indenfor 1,5 km fra lejlighederne, kan du stå med sand mellem tæerne eller sole dig på den dejlige sandstrand. Du kan også gå på opdagelse i byens gader.

Se mere her:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Kreta i juni måned.

 

Fra Billund: 5. – 19. jun 21 (14 nætter)

 

Fra København: 5. – 19. jun 21 (14 nætter)

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt på Kreta og koster kun 1.082,- (541,- pr. person) for 2 uger både ved rejsen fra Billund og fra København. Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365