Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Korfu for kun 2.379,-


15 dage på Korfu i sommerferien for kun 2.379,- per person inkl. fly & 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Tag til Korfu hvis du ønsker en sol- og badeferie af høj klasse. Ud over dejlige strande byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Aarhus
Bemærk: Husk at lade søgningen på Kayak blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på Sunweb finde tilbud til Grækenland her:

SE MERE HER

 

Prisoversigt

 

København: 30. jul – 13.  aug 2021 (14 NÆTTER)
HOTEL1.733,-
FLY646,-
I ALT2.379,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.466,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.733,- per person. Ved flyprisen har vi taget udgangspunkt i tilkøb af håndbagage.

 

Aarhus: 30. jul – 13.  aug 2021 (14 NÆTTER)
HOTEL1.733,-
FLY955,-
I ALT2.688,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.466,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.733,- per person. Ved flyprisen har vi taget udgangspunkt i tilkøb af håndbagage.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Seaside Resorts, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på enkelt indrettede værelser, pool og beliggenhed ved stranden.

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Kayak har vi fundet billige billetter fra København og Aarhus til Korfu i sommerferien med rejsedatoerne 30. juli – 13. august 2021. Der findes mange alternative datoer i august og september til samme billige priser. Vi har taget udgangspunkt i et tilvalg af håndbagage.

 

FRA København: 30. jul – 13. aug 2021

 

FRA Aarhus: 30. jul – 13. aug 2021


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Korfu. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet for information herom.

Lej evt. en bil og udforsk den smukke ø på egen hånd. Den koster kun 3.539,- (1.770,- pr. person) for 15 dage og kan bestilles her:

SE MERE HER

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 480,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365