Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Edinburgh for kun 584,-


4 dages forlænget weekend i Edinburgh for kun 584,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Edinburgh er kåret til Storbritanniens smukkeste by og er et helt unikt rejsemål. Her finder I flot georgiansk arkitektur og spændende seværdigheder. Byens hovedattraktion er Edinburgh Castle, der ligger hævet over byen på en gammel vulkan. Naturen omkring byen er overvældende smuk, og placeringen ved havet bidrager også til Edinburghs skønhed.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på Kayak blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 11. – 14. jun 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL419,-
FLY165,-
I ALT584,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 838,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 419,- per person. For at opnå den billigste pris skal man være logget ind på hotels.com.

 

billund: 9. – 13. jun 2021 (4 NÆTTER)
HOTEL547,-
FLY247,-
I ALT794,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.093,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 547,- per person. For at opnå den billigste pris skal man være logget ind på hotels.com.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Piries Hotel, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og har en god beliggenhed i Edinburgh. Værelserne byder bl.a. på gratis wifi og eget badeværelse.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Kayak har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Edinburgh i juni måned. Der er mange alternative datoer fra. Typisk fra fredag til mandag fra København og onsdag til søndag fra Billund. Benyt med fordel Ryanairs lavpriskalender.

 

FRA København: 11. – 14. jun 2021

 

FRA Billund: 9. – 13. jun 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Edinburgh: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt. Det koster kun 624,- (312,- pr. person) ved rejsen fra København og 889,- (445,- pr. person) ved rejsen fra Billund. Det kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365