Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 1.144,-


Last minute: 8 dage på Kreta for kun 1.144,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Subwebs hjemmeside.

Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular maks. 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Hvis du ikke har udfyldt formularen, kan du blive nægtet adgang til Grækenland. Find formularen her: https://travel.gov.gr/#/

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


ANDRE TILBUD

Sunweb har foruden rejser til Grækenland bl.a. pakkerejser til Bulgarien. Se de bedste tilbud her:

SE ANDRE TILBUD  HER
SeptemberOktober

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 19. – 26. sep 20 (7 nætter)
Pris1.144,-

 


Hotel

Helt ned til stranden i den hyggelige ferieby Gouves ligger Lejligheder Villa Chryssanthy Sea. Her har du alt, hvad du skal bruge til en afslappende badeferie lige ved hånden. Mens dagene kan nydes på en solseng i strandkanten eller ved Villa Chryssanthy Seas dejlige poolområde, kan du med fordel bruge aftenerne på at udforske det lækre græske køkken på de lokale taverner. Villa Chryssanthy Sea består af 19 enkelt men pænt indrettede lejligheder, og de største kan rumme op til 4 personer, og er derfor velegnede til familier. Sunweb anbefaler Villa Chryssanthy Sea til både voksne og børnefamilier, som vil bo i egen lejlighed lige ved stranden.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Kreta:

Fra København: 19. – 26. sep 20 (7 nætter)

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365