Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Hamburg for kun 986,-


4 dages forlænget weekend i Hamburg for kun 986,- per person på flot og centralt beliggende 5-stjernet hotel!

Hamburg er den næststørste by i Tyskland. Byen der ofte bliver kaldt “Nordeuropas Venedig”, da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben er som skabt til en weekendrejse. I Hamburg finder man et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

 

SE HER TILBUDDET VI HAR FUNDET
Bemærk: På mobilen skal der klikkes på booking.com for at opnå den bedste pris og på computeren på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede hotel Hyperion Hamburg, der modtager fatastiske bedømmelser af de tidligere gæster, har flotte værelser og en god central beliggenhed i Hamburg.

SE mere HER:
Bemærk: På mobilen skal der klikkes på booking.com for at opnå den bedste pris og på computeren på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hamborg: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Tag f.eks. bus, bil, fly eller tog til Hamburg, der ligger tæt på grænsen.

I Hamburg er offentlig transport et godt bud, da det fungerer rigtig godt og er billigt.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365