Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Malta for kun 957,-


8 dage på Malta for kun 957,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med 3 pools og unikt barområde!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at momondo på mobilen viser den samlede pris for 2 personer. Bemærk også at hotellet er billigst hos hotels.com selvom, det ikke ser sådan ud på Momondo.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 6. – 13.  nov 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL436,-
FLY521,-
I ALT957,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 871,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 436,- per person. Vælg hotels.com for at opnå den billigste pris!

 

København: 6. – 13.  nov 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL436,-
FLY953,-
I ALT1.389,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 871,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 436,- per person. Vælg hotels.com for at opnå den billigste pris!

Hotel


Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Pergola Hotel & Spa, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på 3 pools og et unikt barområde!

SE mere HER:

Bemærk: Vælg hotels.com for at opnå den billigste pris!

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Malta. Der findes mange alternative datoer med billige flybilletter i perioden august til december.

 

FRA Billund: 6. – 13. nov 2020

 

FRA København: 6. – 13. nov 2020


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Det koster ca. 260,- for en bil pr. vej.

Bus X1 kører fra lufthavnen til Mellieha. Turen er på ca. 30 km og tager ca. 50 min. Busserne er udstyret med aircondition og har plads til bagage. Prisen er ca. 20,- pr. person.

Billeje er dog også et godt bud, da det er billigt. Det koster kun 435,- (218,- pr. person) ved rejsen fra Billund og 454,- (227,- pr. person) ved rejsen fra København. Den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365