Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dages forlænget weekend på Færøerne for kun 2.305,-


5 dages forlænget weekend på Færøerne for kun 2.305,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Snyd ikke dig selv for en fantastisk tur til Færøernes uspolerede og mageløse natur. Den majestætiske udsigt over landskaber, der brydes med stejle fjelde og små landsbyer er helt unik. Færøerne er med god grund kåret til verdens bedste øgruppe af National Geographic.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:
København
Billund_____
Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 5. – 9. nov 2020
HOTEL1.290,-
FLY1.015,-
I ALT2.305,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.580,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.290,- per person.

 

Billund: 5. – 9. nov 2020
HOTEL1.290,-
FLY1.049,-
I ALT2.339,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.580,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.290,- per person.

Hotel

Hotel Streym ligger i Tórshavn og byder på gratis trådløs internetadgang og gratis privat parkering. Tórshavns gamle bydel Tinganes med dens træhuse ligger blot 550 m derfra. Samtlige lyse og luftige værelser på Hotel Streym har privat badeværelse med gulvvarme. De har desuden satellit-tv, skrivebord og elegante lænestole. Flere af værelserne har desuden havudsigt.

Streyms personale hjælper gerne med at anbefale spisesteder, gå i byen-steder og sightseeingture. Det er ligeledes muligt at bestille lufthavnstransport til og fra Vágar Lufthavn.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Færøerne.

 

FRA KØBENHAVN: 5. – 9. nov 2020

 

FRA billund: 5. – 9. nov 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her. (Se under “Er der en rejsevejledning for Færøerne?”.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365