Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Malaga for kun 1.957,-


8 dage ved Malaga for kun 1.957,- per person inkl. fly og flot 3* hotel med pool og morgenmad inkluderet!

Tag på en dejlig tur til Spaniens solkyst Costa del Sol. Malaga er en kulturel metropol med spændende seværdigheder som bl.a. Picasso-museet, markeder, smukke kirker og den imponerende borg Alcazaba. Klimaet i Malaga er skønt og der er mange dejlige strande at vælge imellem i og omkring byen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 13. – 20.  aug 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL1.559,-
FLY398,-
I ALT1.957,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.118,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.559,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM3Q20 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Billund: 13. – 20.  aug 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL1.559,-
FLY580,-
I ALT2.139,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.118,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.559,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM3Q20 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede The Palms Boutique Resort Malaga, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte omgivelser, pool og inkluderer morgenmad. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM3Q20 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Malaga. Der findes mange alternative datoer med billige flybilletter i perioden august til oktober.

 

FRA København: 13. – 20. aug 2020

 

FRA Billund: 13. – 20. aug 2020


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malaga: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er billigt. Det koster kun 821,- (411,- pr. person) ved rejsen fra Billund og 1.051,- (526,- pr. person) ved rejsen fra København. Den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365