Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Paris for kun 901,-


4 dages forlænget weekend i Paris for kun 901,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Byernes by er vel nok den mest romantiske hovedstad i Europa. Nyd lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst et besøg i byens mange butikker.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Der er flere alternative datoer i prisoversigten.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 4. – 7.  sep 2020 (3 NÆTTER)
HOTEL527,-
FLY374,-
I ALT901,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.053,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 527,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 11. – 14.  sep 2020 (3 NÆTTER)
HOTEL555,-
FLY374,-
I ALT929,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.110,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 527,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 18. – 21.  sep 2020 (3 NÆTTER)
HOTEL648,-
FLY374,-
I ALT1.022,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.296,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 648,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 25. – 28.  sep 2020 (3 NÆTTER)
HOTEL648,-
FLY374,-
I ALT1.022,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.296,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 648,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det fine 3-stjernede hotel Kyriad Hotel Paris Porte d’Ivry. Der tilbydes værelser med aircondition samt eget badeværelse, tv med satellitkanaler og gratis wi-fi. Gæsterne er velkomne til at nyde drikkevarer i baren. Hotellet har døgnåben reception byder desuden på mødedelokaler, et business-center og bagageopbevaring.

SE mere HER:

øvrige Hoteller

Der er mange hoteller at vælge imellem i Paris til overkommelige priser. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København til Paris. Der er mange alternative datoer med billige flybilletter i september og oktober.

 

FRA KØBENHAVN: 4. – 7. sep 2020


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt i Paris. Det koster kun 481,- (241,- pr. person) for 4 dage og kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365