Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Cypern for kun 1.087,-


1 uge på Cypern for kun 1.087,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Der er rigtig mange alternative datoer til samme pris i perioden august til oktober.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 9. – 16.  aug 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL827,-
FLY260,-
I ALT1.087,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.653,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 827,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

København: 6. – 13.  aug 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL827,-
FLY554,-
I ALT1.381,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.653,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 827,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede San Remo Hotel, der modtager gode bedømmelser fra de tidligere gæster og bl.a. har pool og inkluderer morgenmad.

SE mere HER:
Fra BillundFra København

øvrige Hoteller

Der er mange hoteller at vælge imellem på Cypern. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:

 

SE mere HER:
Fra BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Cypern i august måned. Der er rigtig mange alternative datoer i juli til oktober med samme lave priser.

 

FRA Billund: 9. – 16. aug 2020

 

FRA København: 6. – 13. aug 2020


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Cypern: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er billigt at leje en bil på Cypern. Det koster kun 459,- (230,- per person) for 1 uge og kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365