Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Thessaloniki for kun 1.441,-


8 dage ved Thessaloniki i Grækenland for kun 1.441,- per person inkl. fly og 3* hotel med morgenmad og pool!

Thessaloniki er Grækenlands næststørste by og byder både på et rigt udbud af historiske seværdigheder, et spændende og meget aktivt kulturliv, gode shoppingmuligheder og mange fine badestrande omkring byen.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Aalborg

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 5. – 12.  aug 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL1.021,-
FLY420,-
I ALT1.441,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.042,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.021,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

Aalborg: 5. – 12.  aug 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL1.021,-
FLY962,-
I ALT1.983,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.042,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.021,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Maison Hotel, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. har pool og inkluderer morgenmad!

SE mere HER:

øvrige Hoteller

Der er mange hoteller at vælge imellem i og omkring Thessaloniki. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København og Aalborg til Thessaloniki i august. Der findes mange alternative datoer med billige flybilletter i perioden juli til oktober. Anvend med fordel Ryanairs priskalender.

 

FRA KØBENHAVN: 5. – 12. aug 2020

 

FRA Aalborg: 5. – 12. aug 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Det koster ca. 900,- for en bil med op til 4 passagerer.

Billeje er dog et godt bud, da det er billigt. Det koster kun 1.197,- (599,- pr. person) for 8 dage!

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365