Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i München for kun 1.082,-


4 dages forlænget weekend i München i sommerferien for kun 1.082,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel! – eller 8 dage for kun 1.561,-

Charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse München er en uimodståelig by, der tilbyder noget for enhver smag.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
4 dage
8 dage

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Der er mange alternative datoer til samme priser!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 23. – 26.  juli 2020 (3 NÆTTER)
HOTEL436,-
FLY646,-
I ALT1.082,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 872,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 436,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

København: 23. – 30.  juli 2020 (7 NÆTTER)
HOTEL890,-
FLY671,-
I ALT1.561,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.780,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 890,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Novum Hotel München am Hauptbahnhof, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og som har en god central beliggenhed!

SE mere HER:
4 dage8 dage

øvrige Hoteller

Der er selvsagt mange hoteller at vælge imellem i München og prisniveauet er generelt meget overkommeligt. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:

 

SE mere HER:
4 dage8 dage

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i München: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København til München i juli og august. Mere eller mindre alle datoer findes til samme billige priser! – Søg efter fly med af- og hjemrejse torsdage eller søndage.

 

FRA KØBENHAVN: 23. – 26. juli 2020

 

FRA kØBENHAVN: 23. – 30. juli 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Offentlig transport er et godt bud, da det fungerer rigtig godt og er billigt.

Billeje er også billigt i München. Det koster kun 437,- (219,- pr. person) for 4 dage eller 1.211,- (606,- pr. person) for 8 dage!

SE mere HER:
4 dage8 dage

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365