Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Island for kun 1.336,- t/r!


Billige fly til Island for kun 1.336,- t/r! – F.eks. 8 dage i sommerferien for kun 2.736,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad!

Besøg Island og oplev det smukke bølgende nordlys og den fantastiske islandske natur. Øen er defineret af dens dramatiske landskab bestående af vulkaner, gejsere, varme kilder og lavafelter.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:
København
Billund_____
Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 22. – 29. juli 2020
HOTEL1.400,-
FLY1.336,-
I ALT2.736,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.801,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.400,- per person.

 

Billund: 22. – 29. juli 2020
HOTEL1.400,-
FLY1.742,-
I ALT3.142,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.801,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.400,- per person.

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Island. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede T10 Hotel Iceland, der tilbyder god beliggenhed syd for Reykjavik og modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og inkluderer morgenmad.


ØVRIGE HOTELLER

Der er selvsagt mange hoteller at vælge imellem på Island. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Island i sommerferien. Der er mange alternative datoer til samme eller næsten samme pris i juli og august.

 

FRA KØBENHAVN: 22. – 29. juli 2020

 

FRA billund: 22. – 29. juli 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er billigt at leje en bil. Det koster kun 1.975,- (988,- pr. person) for 8 dage og kan bestilles her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365