Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Færøerne for kun 2.640,-


5 dages forlænget weekend på Færøerne for kun 2.640,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad og vidunderlig beliggenhed!

Snyd ikke dig selv for en fantastisk tur til Færøernes uspolerede og mageløse natur. Den majestætiske udsigt over landskaber, der brydes med stejle fjelde og små landsbyer er helt unik. Færøerne er med god grund kåret til verdens bedste øgruppe af National Geographic.

 

Se tilbuddet vi har fundet:
København
Billund_____
Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 15. – 19. okt 2020
HOTEL1.493,-
FLY1.147,-
I ALT2.640,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.985,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.493,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

Billund: 15. – 19. okt 2020
HOTEL1.493,-
FLY1.491,-
I ALT2.984,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.985,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.493,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Føroyar, der er et flot 4-stjernet hotel med en fabelagtig beliggenhed i den færøske natur. Hotellet får flotte anmeldelser af gæsterne. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den bedste pris


Alternativ

Foretrækker du at bo centralt i Torshavn, så har vi fundet en meget flot lejlighed med perfekt beliggenhed, der modtager enestående anmeldelser fra de tidligere gæster:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Færøerne.

 

FRA KØBENHAVN: 15. – 19. oktober 2020

 

FRA billund: 15. – 19. oktober 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her. (Se under “Er der en rejsevejledning for Færøerne?”.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365