Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Berlin for kun 869,-


5 dages forlænget weekend i Berlin i sommerferien for kun 869,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Vi har her fundet er billig rejse til Berlin, der ligger under en times flyrejse fra Danmark og er perfekt til en  kort storbyferie. Glæd dig til et bredt og farverigt ensemble af kulturelle oplevelser, shopping i verdensklasse, gode restauranter og et fantastisk natteliv.

 

SE her TILBUDdet vi har fundet
København
Fra_Billund

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Berlin her:

 

SE PAKKEREJSER TIL BERLIN HER
__Juli__AugustSeptember

Prisoversigt

København: 17. – 21.  juli 2020 (4 NÆTTER)
HOTEL503,-
FLY366,-
I ALT869,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.006,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 503,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

billund: 15. – 19.  juli 2020 (4 NÆTTER)
HOTEL503,-
FLY1.097,-
I ALT1.600,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.006,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 503,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM620 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Novum Hotel Aldea Berlin Centrum, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster. Hotellet beskrives som værende lidt slidt, men roses bl.a. for den centrale beliggenhed og korte afstand til restauranter og offentlig transport.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

øvrige Hoteller

Der er selvsagt mange hoteller at vælge imellem i Berlin og prisniveauet er generelt meget overkommeligt. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Berlin: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København til Berlin i sommerferien.

 

FRA KØBENHAVN: 17. – 21. juli 2020

 

FRA billund: 15. – 19. juli 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Offentlig transport er et godt bud, da det fungerer rigtig godt og er billigt.

Billeje er også billigt i Berlin. Det koster kun 750,- (375,- pr. person) ved eksemplet fra København og kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365