Vi finder de bedste rejsetilbud

Vi starter op igen!

Kære alle

Kan I ligesom os ikke få armene ned efter gårsdagens udmeldinger vedrørende rejseanbefalingerne, så kan I glæde jer til næste uge!

Efter 3,5 måneds nedlukning har vi valgt at starte op igen fra på mandag! – I første omgang bliver det med rejser til Tyskland, Norge, Island og Færøerne og når rejsevejledningerne lørdag den 27. juni bliver opdateret fra orange til gul for de fleste af de øvrige lande i EU vil vi også igen finde rejsetilbud dertil. 

Årsagen til at vi venter til den 27. juni er, at selvom det f.eks. er meget sandsynligt at udenrigsministeriet ændrer status for Spanien, så er status på nuværende tidspunkt stadig at alle ikke-nødvendige rejser frarådes.

Selve rejsen vil alt efter rejsetidspunktet nok ikke være helt som man kender den, da der på nuværende tidspunkt ligesom herhjemme stadig er restriktioner i de enkelte lande. Kravene er forskellige fra land til land og da de ændrer sig fra dag til dag, så vil vi ikke skrive restriktionerne for hvert enkelt land i opslagene, men blot linke til relevante informationer for den givne rejsedestination, så det sikres at informationen altid er opdateret.

Karantæneregler:

Udenrigsministeriet anbefaler 14 dages karantæne når man kommer hjem fra en rejse til et land med orange status. Dette er dog ikke nødvendigt hvis man har været i et land med gul status.

Hvis man er rejst til et land med gul status og udenrigsministeriet under rejsen ændrer til orange staus for det pågældende land, så er det stadig ikke nødvendigt at gå i karantæne.

Det er heller ikke nødvendigt at gå i karantæne, hvis man har rejst igennem et land med orange status medmindre man har overnattet i det pågældende land.

Udenrigsministeriets farvekoder:

Orange = Alle ikke-nødvendige rejser frarådes.

Gul = Udvis ekstra ekstra forsigtighed for at minimere risikoen for at blive smittet.

Vi ønsker alle en god og sikker sommer og vi vil selvfølgelig fortsat følge situationen tæt.

Kan du ikke vente med at kigge efter rejser, så er det nu også muligt at søge efter fly og hoteller med vores søgemaskiner som kan findes ved at klikke på “Søg efter fly” eller “Søg efter hotel” på vores hjemmeside.

Bedste hilsner

Simon og Nikolai

Rejs365

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365