Vi finder de bedste rejsetilbud


2 uger: Orlando og krydstogt i Caribien for kun 8.995,- per person inkl. fly, billeje, 8 nætter på 3-stjernet hotel med pool, transfer og 7 nætters krydstogt i Caribien med helpension og drikkepenge inkluderet☀️

I og omkring Orlando er der virkelig meget at se og opleve! Her finder man både fantastiske shoppingmuligheder, forlystelsesliv og temaparker. 7 ud af USAs 10 mest besøgte forlystelsesparker ligger i Orlando, som f.eks. Disney World, Universal Studios og SeaWorld. Tag f.eks. også en tur til Cape Canaveral og Kennedy Space Center, hvorfra de fleste af USA’s rumraketter affyres. Er det sol og badeferie I har lyst til, så er det oplagt at tage en tur til de kilometerlange strande, der løber langs kysten.

Cruiset sejler fra Port Canaveral, Florida, USA og destinationerne er Ocean Cay, Bahamas – Costa Maya, Mexico og Cozumel, Mexico.

 

 

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Berlin
Berlin
Sydney
Sydney
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig samt at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 10. – 25. maj 2022
Berlin
FLY2.854,-
HOTEL919,-
Sydney
FLY628,-
HOTEL462,-
I ALT8.995,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet før cruiset er 1.390,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 695,- per person. Den samlede pris for billejen før cruiset er 1.838,- for 2 personer, hvilket er 919,- per person.

Transfer fra Orlando lufthavn til/fra cruiset koster 326,- per person.

Den samlede pris for cruiset er 5.178,- for 2 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 2.589,- per person. Dertil kommer drikkepenge, som er 522,- per person.

Den samlede pris for hotellet efter cruiset er 924,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 462,- per person. Den samlede pris for billejen før cruiset er 1.256,- for 2 personer, hvilket er 628,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Ramada Kissimmee Gateaway, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på pæne værelser og pool. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

se mere her
Før cruiseEfter cruise

Cruise

Vi har taget udgangspunkt i et 8 dages cruise fra Port Canaveral på MSC Divina. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

Prisen for selve cruiset er 2.589,- per person, men dertil kommer der drikkepenge på 74,5,- per person per dag. Den samlede pris på cruiset bliver derved 3.111,- per person.

Helpension indgår, men for 1.000,- kan der tilkøbes en easy all inclusive drikkepakke.

se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Momondo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Orlando i maj 2022.

Fra københavn: 10. – 25. maj 2022

 

Fra Billund: 10. – 25. maj 2022

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Orlando – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

Har i behov for billetter til forlystelseparkerne, så kan man finde billetter til gode priser her:


TRANSPORT

 

Det er oplagt at leje en bil og udforske Florida på egen hånd.

SE MERE HER:
Før cruiseEfter cruise

 

Vi har derudover taget udgangspunkt i transfer fra Orlando lufthavn til/fra cruiset der koster 326,- per person. Husk at vælge skibet “MSC Divina”.

 


Forsikring

Det kan blive ufatteligt dyrt, hvis man kommer galt afsted i USA uden en rejseforsikring. Et simpelt benbrud kan f.eks. løbe op i 125.000,-

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365