Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Stockholm for kun 969,-


4 dages forlænget weekend i Stockholm for kun 969,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Tag på en dejlig tur til Stockholm og nyd den charmerende svenske hovedstads mange herligheder. Stockholm kaldes ofte for Nordens Venedig, og breder sig flot ud over 14 øer. Hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og unikt design i verdensklasse, så er Stockholm stedet.

SE DET GODE TILBUD TIL STOCKHOLM HER:

Bemærk: Bruger du en mobiltelefon, viser Momondo prisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 3. – 6. apr 2020 (3 nætter)
HOTEL565,-
FLY404,-
I ALT969,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.129,- for to personer i et dobbeltværelse hvilket er 565,- pr. person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Ariston Hotell. Hotellet er godt bedømt og prisen er inkl. morgenmad. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

SE mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA københavn: 3. – 6. apr 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen inkluderer håndbagage, men bagage kan tilkøbes hos Spies.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365