Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend på IceHotel for kun 2.279,-


3 dages weekendtur til det unikke IceHotel for kun 2.279,- pr. person inkl. fly og morgenmad!

Icehotel ligger i Jukkasjärvi i det nordlige Sverige og har værelser der er lavet udelukkende af udskåret is! Du kan ligeledes blive forkælet med sauna og spabad! Området omkring Icehotel er populært til aktiviteter som hundeslædekørsel, rensdyrslædeudflugter, snescooterture, riverrafting, vandreture og fiskeri.

Se det gode tilbud til IceHotel her:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Prisen tager udgangspunkt i et varmt værelse. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


prisoversigt

 

København: 24. – 26. apr 2020
HOTEL1.087,-
FLY1.192,-
I ALT2.279,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.173,- for 2 personer i et varmt dobbeltværelse. Det giver 1.087,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

IceHotel tilbyder en unik oplevelse og serverer traditionelle retter af lokalt producerede ingredienser. Du kan slappe af med varme drikke og snacks i den varme hotellounge og nyde cocktails serveret i glas fremstillet af is i Icebar, hvor temperaturen er under frysepunktet. IceHotel ligger kun 14 km fra Kiruna Lufthavn. Hotellet kan arrangere lufthavnstransport.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Kiruna.

 

FRA København: 24. – 26. apr 2020

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.


Yderligere information

Billedet til denne artikel er fra www.icehotel.com

© Fotograf Asaf Kliger.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365