Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Parga for kun 1.295,-


8 dage i Parga for kun 1.295,- pr. person inkl. fly og hotel! – Eller 15 dage for kun 1.945,-

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

 

SE de gode TILBUD til Parga HER:
8 dage15 dage
Bemærk at der er flere hoteller at vælge imellem til næsten samme pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 20 (7 nætter)
Pris1.295,-

 

København: 25. maj – 8. jun 20 (14 nætter)
Pris1.945,-

 


Hotel 

Vi har taget udgangspunkt i Villa Agapi, der er et velholdt lejlighedshotel, som ligger omgivet af en dejlig have med udsigt over frodige olivenlunde. Hotellet tilbyder bekvemme lejligheder med køkken samt balkon eller terrasse i rolige omgivelser. Villa Agapi ligger under et kvarters gang fra havnen og Parga centrum, hvor der findes et stort udbud af restauranter, butikker og barer.

Her er også flere strande at vælge imellem; bl.a. Krioneri-stranden, som ligger et stenkast fra centrum. Villa Agapi er et familieejet hotel med venligt personale og god service, og hotellet er velegnet til dig, der gerne vil have en fredelig og komfortabel ferie med det meste inden for rækkevidde.

 

SE de gode TILBUD til Parga HER:
8 dage15 dage

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Parga:

 

FRA København: 25. maj – 1. jun 2020

 

FRA København: 25. maj – 8. jun 2020


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365