Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Færøerne for kun 2.333,-


5 dages forlænget weekend på Færøerne for kun 2.333,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad og vidunderlig beliggenhed!

Snyd ikke dig selv for en fantastisk tur til Færøernes uspolerede og mageløse natur. Den majestætiske udsigt over landskaber, der brydes med stejle fjelde og små landsbyer er helt unik. Færøerne er med god grund kåret til verdens bedste øgruppe af National Geographic.

Se det gode tilbud til færøerne her:
København
Billund_____
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 1. – 5. apr 2020
HOTEL1.290,-
FLY1.043,-
I ALT2.333,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 2.580,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.290,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Billund: 1. – 5. apr 2020
HOTEL1.290,-
FLY1.513,-
I ALT2.803,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 2.580,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.290,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

 

Hotel Føroyar er et flot 4-stjernet hotel med en fabelagtig beliggenhed i den færøske natur. Hotellet får flotte anmeldelser af gæsterne. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM320 på hotels.com for at opnå den bedste pris


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Færøerne:

 

Fra København 1. – 5. apr 2020

 

 

Fra Billund 1. – 5. apr 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365