Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya for kun 756,-


8 dage i Alanya for kun 756,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med halvpension og pool!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se de gode tilbud til alanya her

Bemærk: Anvend rabatkoden JP2020 for at opnå 5% rabat.


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du at rejse en anden måned, så kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde andre billige rejser.

 

SE ALLE TILBUD TIL alanya HER
MartsApril
MajJuni

Prisoversigt

 

Billund: 8. – 15. mar 20 (7 nætter)
Pris756,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Kleopatra Royal Palm Hotel, der ligger i udkanten af Alanyas vestlige del nær Kleopatra-stranden og med nem adgang til centrum. Her er 2 poolområder og en børnepool. Den ene pool har to mindre vandrutsjebaner (åbent et par timer om dagen i højsæsonen, lukket om vinteren). Hotellet har et område bag en af bygningerne, hvor der også er mulighed for aktiviteter og solbadning. Buffetrestauranten serverer oftest traditionelle tyrkiske, sammenkogte retter og har siddepladser delvist indenfor ved buffeten og udenfor rundt om poolen. Af andre faciliteter er sauna, hamam og fitness. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg. Et fint hotel for både par og familier.

Se mere her

Bemærk: Anvend rabatkoden JP2020 for at opnå 5% rabat.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Alanya.

 

FRA BILLUND: 8. – 15. mar 2020


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365