Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger på Mauritius for kun 5.835,-


3 uger på Mauritius for kun 5.835,- inkl. fly, bagage og godt hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Mauritius er smukke sandstrande med turkist vand og storslået snorkling i smukt koralrev. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Som Mark Twain skrev: “Jeg tror, at Gud først skabte Mauritius og derefter Himlen som en kopi deraf

Se tilbuddet til mauritius her:
Fra Billund
København
BEMÆRK: Åbnes momondo på en mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for to personer! Anvend rabatkoden Leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 22. apr – 13. maj 2020 (20 nætter)
HOTEL1.825,-
FLY4.010,-
I ALT5.835,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.649,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.825,- per person. Anvend rabatkoden Leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 22. apr – 13. maj 2020 (20 nætter)
HOTEL1.825,-
FLY4.989,-
I ALT6.814,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.649,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.825,- per person. Anvend rabatkoden Leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Les Lilas, der tilbyder bl.a. pool, gratis wifi og god beliggenhed tæt på stranden. Anvend rabatkoden Leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra Billund og København med gode flytider i april/maj måned. Hos Turkish Airways er der inkluderet 30 kg bagage i prisen. Der er flere datoer med de billige billetter fra april til juni. De billigste billetter finder du typisk med rejsedagene mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag begge veje. De fleste dage er rejsetiden 16 timer begge veje, men nogle dage er den 23 timer. Det kan derfor godt betale sig at tjekke en dag før eller efter.

 

Fra Billund til Mauritius 22. apr – 13. maj 2020

Bemærk: Flyet lander på Mauritius den 23. april 2020.

 

Fra København til Mauritius 22. apr – 13. maj 2020

Bemærk: Flyet lander på Mauritius den 23. april 2020.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser på Mauritius og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Det er nemt og billigt at køre med busserne på Mauritius. Det er også oplagt at leje cykler. Langs kysten er landskabet forholdsvis fladt.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365