Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Krabi for kun 3.438,-


15 dage i Krabi for kun 3.438,- pr. person inkl. direkte fly og 4-stjernet hotel med pool!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

 

Se det gode tilbud til krabi her:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer.

Andre tilbud

Der er mange pakkerejser til Thailand. Du kan på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Thailand her:

 

SE PAKKEREJSER TIL THAILAND HER:
MartsApril
MajJuni

Læs videre efter annoncen

Annonce


 Prisoversigt

 

København: 13. – 28. mar 2020
HOTEL668,-
FLY2.770,-
I ALT3.438,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.336,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 668,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Capital O 406 Krabi Success Beach Resort, der modtager gode bedømmelser ligger i Ao Nang og bl.a. byder på en flot pool.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige direkte billetter fra København til Krabi.

 

FRA KØBENHAVN: 13. – 28. mar 2020

FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365