Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Sicilien for kun 1.269,-


8 dage på Sicilien for kun 1.269,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Skønne Sicilien er en sand perle. Middelhavets største ø er ideel hvis du både vil nyde en badeferie på fantastiske strande og samtidig ønsker en aktiv ferie, hvor du kan vandre på vulkaner, nyde storslåede naturparker og besøge spændende kulturhistoriske monumenter.

Se det gode tilbud til Sicilien her:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 23. – 30. maj (7 nætter)
HOTEL656,-
FLY613,-
I ALT1.269,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.312,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 656,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i B&B Sicily in Love, der modtager flotte anmeldelser af de tidligere gæster. De fuldt møblerede ferieboliger på Sicily in Love har fladskærms-tv, skrivebord og strygeudstyr. Der er eget badeværelse med hårtørrer. Vi har anvendt rabatkoden leap8 på hotels.com for at opnå den bedste pris. Se mere til hotellet her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 23. – 30. maj 2020


Transport

 

Det er oplagt at leje en bil og udforske Sicilien på egen hånd. Det er billigt og den kan bestilles her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365