Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Dublin for kun 1.254,-


4 dages forlænget weekend i Dublin for kun 1.254,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Nyd et par skønne dage i Irlands charmerende hovedstad. Dublin er en smuk lille storby, hvor du hurtigt kommer rundt til de mange spændende attraktioner. Byen tilbyder afslappet stemning og fantastiske restauranter og shoppingmuligheder. Besøg også en af byens mange hyggelige pubber, hvor I kan slappe af med en pint efter dagens oplevelser.

 

SE det gode tilbud til dublin HER
Fra_Billund
København
Bemærk: På en mobiltelefon og tablet viser Momondo den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Irland her:

 

SE PAKKEREJSER TIL irland HER
_Marts__April_Maj
JuniJuliAugust

Prisoversigt

 

Billund: 27. – 30. mar 20 (3 NÆTTER)
HOTEL927,-
FLY327,-
I ALT1.254,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.854,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 927,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 27. – 30. mar 20 (3 NÆTTER)
HOTEL927,-
FLY460,-
I ALT1.387,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.854,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 927,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Aspect Hotel Park West, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. roses for de flotte værelser og for at være komfortabelt. Der ligger en togstation tæt på hotellet, så det er nemt at komme med tog eller bus til centrum.

SE mere her
Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra Billund og København til Dublin i marts. Der er mange alternative datoer fra både Billund og København til samme eller næsten samme pris.

 

Fra Billund: 27. – 30. mar 2020

 

Fra København: 27. – 30. mar 2020

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Dublin: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365