Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Zadar for kun 1.510,-


8 dage i Zadar for kun 1.510,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet strandresort med pool!

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.

 

Se det gode tilbud til zadar her
Bemærk: Momondo viser prisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig. Anvend rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde rejsebureauernes tilbud til Kroatien her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
AprilMaj
JuniJuli

Prisoversigt

aarhus: 11. – 18. maj 20  (7 nætter)
HOTEL1.108,-
FLY402,-
I ALT1.510,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk at den samlede pris på hotellet er 2.215,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.108,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Zaton Holiday Resort, der bedømmes fantastisk af de tidligere gæster. De flotte strandresort byder bl.a. på flotte værelser, et lækkert poolområde samt beliggenhed ved stranden.

 

Se mere her
Bemærk: Opnå den bedste pris ved at oprette en bruger på hotels.com samt ved at anvende rabatkoden AFFHCOM220.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet meget billige billetter fra Aarhus til Zadar i maj og juni 2020. Der er også billige billetter i sommerferien, men de er dog lidt dyrere end nedenstående.

 

FRA AARHUS: 11. – 18. MAj 2020

TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. Det er dog forholdsvis dyrt og da det er billigt at leje en bil kan det anbefales.

Det koster kun 381,- (191,- pr. person) for 8 dage!

Se mere her

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365