Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 1.095,-


8 dage på Kreta for kun 1.095,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE tilbuddet i maj HER:

 


Andre rejser

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde pakkerejsetilbud til Kreta:

 

se rejserne til Kreta her
AprilMaj
JuniJuli

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. apr – 7. mAJ 2020 (7 nætter)
v/2 personer1.095,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Elina Apartments er et lille og enkelt lejlighedshotel i udkanten af livlige Hersonissos. Her bor du i en hyggelig lejlighed med balkon, og i nogle lejligheder er der plads til fem personer. Elina har et lille poolområde, og der er kort gåafstand til stranden. I området omkring hotellet ligger der bl.a. en slagter, en dagligvarebutik og et par tavernaer, og ca. 150 m fra hotellet ligger der et bageri med café.

SE mere HER:


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et super tilbud fra København til Kreta i april/maj.

 

Fra københavn: 30. apr – 7. maj 2020

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365