Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage i Rio de Janeiro i Brasilien for kun 4.028,-


13 dage i Rio de Janeiro i Brasilien for kun 4.028,- per person inkl. fly & flot 3-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed i Rio!

Brasilien er især kendt for fodbold, samba og smukke sandstrande. Nyd det hele på ikoniske Copacabana, der hører til blandt de mest berømte strande i verden. Rio de Janeiro er tilmed en fascinerende cocktail af farverige gademiljøer og passioneret sydamerikansk livsstil og livsglæde. Klimaet i Rio er dejligt, og byen ligger naturskønt med høje bjerge på den ene side og det smukke Atlanterhav på den anden.

 

SE DET GODE TILBUD TIL Brasilien HER:
Bemærk: På en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer! Husk også at lade søgningen blive helt færdig.

ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Brasilien her:

 

SE ALLE TILBUD TIL brasilien HER
AprilMaj
JuniJuli

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6. – 18. maj 2020
HOTEL1.339,-
FLY2.689,-
I ALT4.028,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.678,- for 2 personer i et dobbeltværelse. Det er 1.339,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Days Inn by Wyndham Rio de Janeiro Lapa, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på morgenmad, flotte værelser og central beliggenhed i Rio.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Rio i perioden marts til juni 2020. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 6. – 18. maj.

 

FRA København: 6. – 18. maj 2020

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Vil du udforske byen på egen hånd kan du leje en bil her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365