Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Poznan for kun 535,-


4 dages forlænget weekend i Poznan, Polen for kun 535,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Polens 5. største by har meget at byde på! – Først og fremmest den gamle markedsplads med de smukke, historiske og pastelfarvede huse og snævre gyder der er spækket med billige restauranter og cafeer, men byen byder også på moderne shoppingcentre og flotte hoteller.

 

Se tilbuddet til poznan her:
Bemærk: På en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer! Husk også at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Polen her:

 

SE ALLE TILBUD TIL polen HER
AprilMaj

Læs videre efter annoncen

Annonce


PRISOVERSIGT

 

Billund: 2. – 5. apr 2020 (3 nætter)
HOTEL385,-
FLY150,-
I ALT535,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 769,- for to personer, hvilket er 385,- pr. person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Malta Premium Hotel, der bedømmes fantastisk af de tidligere gæster og bl.a.  byder på pæne værelser, gratis wifi og har en god beliggenhed i Poznan.

 

se mere her:
Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra Billund til Poznan i april.

 

Fra Billund: 2. – 4. apr 2020

TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i Poznan og bestil nemt på GetYourGuide her:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Lej f.eks. en bil. Det koster kun 177,- (89,- pr. person) for 4 dage.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365