Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.595,-


8 dage på Lesbos for kun 1.595,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og skøn beliggenhed!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

 

Se det gode tilbud til Lesbos her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 25. jun – 2. jul 20 (7 nætter)
Pris1.595,-

 


Hotel

Panselinos er et hyggeligt og børnevenligt hotel beliggende i smukke og rolige omgivelser tæt på stranden i Eftalou. Hotellet består af flere lave bygninger, der ligger i en frodig have. Her er et dejligt poolområde med udsigt over havet og de omgivende bjerge. Panselinos tilbyder buskørsel til Molivos flere gange om dagen.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Lesbos.

 

25. jun – 2. jul 2020


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365