Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Thessaloniki for kun 601,-


4 dage i Thessaloniki for kun 601,- per person inkl. fly og lækkert 3* hotel med super beliggenhed!

Thessaloniki er Grækenlands næststørste by og byder både på et rigt udbud af historiske seværdigheder, et spændende og meget aktivt kulturliv, gode shoppingmuligheder og mange fine badestrande omkring byen.

 

Se tilbuddet til thessaloniki her:
Bemærk: På en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer! Husk også at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Thessaloniki her:

 

SE ALLE TILBUD TIL Thessaloniki HER
MartsApril
MajJuni

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. – 21. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL451,-
FLY150,-
I ALT601,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 902,- for to personer, hvilket er 451,- pr. person. Bruger du en mobiltelefon viser Momondo prisen for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 3-stjernede hotel Urban Donkey, der bedømmes fantastisk og bl.a. byder på flotte værelser og en god beliggenhed i Thessaloniki.

Se mere her:
Bemærk: På en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer! Husk også at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki i med rejsedatoerne 18. – 21. marts 2020. Der er flere alternative datoer med billige billetter. Der kan flyves onsdage eller lørdage.

 

FRA KØBENHAVN: 18. – 21. MAR 2020

TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i Thessaloniki og bestil nemt på GetYourGuide her:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det er oplagt at leje en bil, da det er meget billigt. Det koster kun 85,- (43,- pr. person) for 4 dage.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365