Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kap Verde for kun 4.683,-


15 dage på Kap Verde for kun 4.683,- inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Kap Verdes skønne strande og solsikre klima passer til dig, der både vil slappe af og opleve noget nyt i ferien. Du kan gå i timevis langs de lange strande, windsurfe, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter. Vil du have sikkerhed for sol og varme, så er Kap Verde et godt bud!

Se det gode tilbud til Kap Verde her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 6. – 20. mar 2020
Pris4.683,-

 


Hotel

 

Lejlighedshotellet Aquahotels Sal Vilaverde ligger et par kilometer udenfor den charmerende badeby Santa Maria. Hotellet er en del af et stort anlæg med over 1000 lejligheder og blandt andet otte pools, tennisbaner samt flere restauranter og barer. I lejlighederne kan der bo op til seks personer.Den nærmste strand er den tre kilometer lange Ponta Pretas-strand, hvortil du kan gå eller benytte hotellets busservice. Hotellet har også busservice til byen Santa Maria (og dens strand) et par gange om dagen. Et andet alternativ er at leje en cykel og køre dertil.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Kap Verde:

 


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 90,- og 20 kg bagage for 370,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365