Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Porto for kun 1.666,-


8 dage i Porto for kun 1.666,- per person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Porto er farverig og fuld af overraskelser. Portugals næststørste by byder på snørklede gader og traditionel charme samt moderne design og pulserende storbyliv. Flere rejseguides har med god grund Porto på listen over topdestinationer.

 

Se det gode tilbud til porto her:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Portugal her:

 

SE ANDRE TILBUD TIL portugal HER
AprilMaj
JuniJuli

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. jun 2020 (7 nætter)
HOTEL1.310,-
FLY356,-
I ALT1.666,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.620,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.310,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Mirandesa Guesthouse, der modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser, gratis wifi og morgenmad.

 

SE mere HER:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Porto i juni måned.

FRA København: 8. – 15. jun 2020

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Det er billigt at leje en bil i Porto. Det koster kun 474,- (237,- pr. person) for 8 dage. Se mere her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen fra Billund inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm. Fra København er håndbagage inkluderet.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365