Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i dejlige Halkidiki i Grækenland for kun 576,-


5 dage i dejlige Halkidiki i Grækenland for kun 576,- pr. person inkl. fly og flot hotel med god beliggenhed!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

Se det gode tilbud til Halkidiki her:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

Det er oplagt at leje en bil. Det er billigt og koster fra kun 255,- for 5 dage. Se mere her:

 


Prisoversigt

 

københavn: 14. – 18. marts 2020
HOTEL426,-
FLY150,-
I ALT576,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 852,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 426,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Lily-Ann Village ligger omgivet af fyrreskove, blot 400 meter fra feriestedets centrum og den populære sandstrand Nikiti. Der er udsigt over Toroneos-bugten og ferskvandspool med snackbar samt gratis liggestole og parasoller. De lyse og komfortable værelser har egen telefon, aircondition, køleskab, satellit-tv og badeværelse med bruser. Der tilbydes desuden gratis WiFi. Der kan bestilles morgenmad, som kan serveres i snackbaren ved poolen. Lily-Ann Village består af 4 bygninger omgivet af en smuk have. Der er reception med lobby, restaurant med aircondition og tv-hjørne.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com. Se mere til hotellet her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 14. – 18. marts 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365