Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend på Malta for kun 345,-


Forlænget weekend på Malta for kun 345,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool og god beliggenhed!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de mange skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

SE DET GODE TILBUD TIL MALTA HER
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde rejsebureauernes tilbud til Malta her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
FebruarMarts
AprilMaj


Prisoversigt

 

Billund: 13. – 16. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL195,-
FLY150,-
I ALT345,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 389,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 195,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Mavina Hotel & Apartments tilbyder indkvartering i lejligheder og værelser, som alle ligger i Buġibba, 10 km fra Valletta, Malta. Dette hotel ligger 15 minutters gang fra det centrale Bugibba og tilbyder gratis wi-fi overalt. Værelserne har tv, og nogle af ferieboligerne har et opholdsområde, hvor du kan slappe af. Der er bærbar aircondition i ferieboligen. Det tager 10 minutter at gå til forskellige restauranter, butikker, caféer og dykkercentre.

Vi har brugt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet meget billige billetter fra Billund til Malta

 

Fra Billund den 13. – 16. mar 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lej evt. en bil på Malta. Det er billigt og du kan bestille den her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365