Vi finder de bedste rejsetilbud

22 dage i Paleros i Grækenland for kun 3.745,-


22 dage i Paleros i Grækenland for kun 3.745,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og fantastisk udsigt over det Ioniske Hav!

En ferie i Paleros er en charmerende blanding af autentisk græsk bystemning, fine strande og uberørt natur. I Paleros er atmosfæren behagelig og lokal, og man kan argumentere for, at en rejse til Paleros er en rejse til det rigtige Grækenland. Den mest populære strand hedder Potamaki Beach, men der er også en mindre strand midt i byen samt en række badebugter, der ligger på række hele vejen mod øst.

 

Se tilbud med Afrejse i maj 2020

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 København: 18. maj – 8. juni 2020 (21 nætter)
Pris3.745,-

 


Hotel  

Kosta Maria er et lille, familiedrevet lejlighedshotel i fredelige og landlige omgivelser. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet byder på et hyggeligt poolområde med en restaurant, og neden for hotellet ligger en mindre badebugt. Der er cirka 2 km til en større strand og havnen i Paleros, hvor der er små butikker og tavernaer. 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Paleros.

 

Fra København: 18. maj – 8. juni 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365