Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta for kun 2.698,-


15 dage på Kreta delvist i sommerferien for kun 2.698,- pr. person inkl. fly og telt på 3-stjernet campingplads med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE DE GODE TILBUD TIL Kreta HER:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Sun Tours viser den samlede pris for 2 personer.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 31. jul – 14. aug 2020 (14 nætter)
v/2 personer2.698,-

 

billund: 31. jul – 14. aug 2020 (14 nætter)
v/2 personer3.298,-

 

København: 31. jul – 14. aug 2020 (14 nætter)
v/2 personer3.698,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Camping Hania, der er en dejlig overskuelig familiejet campingplads, hvor der er plads til hele familien. Campingpladsen er beliggende i Agia Apostoli, uden for Chania, blandt hoteller og lejlighedskomplekser, og i kort afstand fra områdets fire sandstrande, der er fordelt i fire forskellige bugter. De fleste er børnevenlige. Der er gåafstand til både større og mindre supermarkeder.

Campingpladsen har en del stamgæster, som vender tilbage år efter år, fordi stedet ligger centralt for by og strand, og pga. en fantastisk atmosfære på campingpladsen. Der findes pool (60-270 cm dyb) med tilhørende børnepool (50 cm dyb), solsenge, parasoller og en poolbar med gratis wi-fi. Flere aftener om ugen er der underholdning ved poolbaren, hvor mange gæster samles til fx. græsk aften, karaoke, eller underholdning ved Diva Dimitris.

 

SE mere HER:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

FLY

 

På Sun Tours har vi fundet billige tilbud fra København, Billund og Aalborg til Kreta:

 

FRA København: 31. jul – 14. aug 2020

 

FRA billund: 31. jul – 14. aug 2020

 

FRA aalborg: 31. jul – 14. aug 2020


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

Transfer kan tilkøbes hos Sun Tours.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365