Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Pisa for kun 395,-


4 dage i Pisa for kun 395,- inkl. direkte fly og godt hotel med central beliggenhed!

Pisa er en af Italiens ældste og mest spændende byer med en dejlig beliggenhed i Toscana. Det er en unik oplevelse at besøge Pisa og se det verdensberømte skæve tårn. Piazza dei Miracoli, hvor tårnet står er på Unescos verdensarvliste, og hjemsted for nogle af de helligste og mest skattede steder i Italien. Pisa byder på mad og drikke i verdensklasse og et bredt udbud af shopping. Kun ca. 15 minutters kørsel fra byen kan I nyde dejlige strande med fint badevand.

Se det gode tilbud til pisa her:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske området omkring Pisa på egen hånd. Det er billigt og bilen kan bestilles her:


 

Prisoversigt

 

billund: 29. mar – 1. apr 2020 (3 nætter)
HOTEL281,-
FLY114,-
I ALT395,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 562,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 281,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i Relais Lorebian, der tilbyder central beliggenhed og modtager flotte anmeldelser af de tidligere gæster.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra Billund 29. mar – 1. apr 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365