Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend i Bordeaux for kun 678,-


4 dages forlænget weekend i Bordeaux for kun 678,- inkl. fly og godt 3-stjernet lejlighedshotel med god beliggenhed!

Bordeaux er Frankrigs vinhovedstad og en arkitektonisk perle med stribevis af smukke palæer og pladser. I hjertet af byen ligger Saint Pierre kvarteret og frister med lækre restauranter, vinhandler og brasserier.

Se det gode tilbud til Bordeaux her:
Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for 2 personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 28. – 31. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL528,-
FLY150,-
I ALT678,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.056,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 528,- per person. Anvend rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Lejlighederne ligger i renoverede vinlagre og er moderne indrettet. De har tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab samt opholdsområde med satellit-tv. Der er sengetøj og håndklæder. Der serveres morgenbuffet i det moderne morgenmadslokale hver dag. De øvrige faciliteter på Galerie Tatry omfatter gratis aviser og bagageopbevaring.

Anvend rabatkoden AFFHCOM220 for at opnå den bedste pris.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige direkte fly med rejsedatoerne 28. – 31. mar 2020.


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser i Vilnius og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet er nemt tilgængeligt med offentlig transport. Det tager kun 15 min. med offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365