Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage på Mallorca for kun 1.644,-


10 dage på Mallorca for kun 1.644,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet lejlighedshotel med pool og god beliggenhed!

Forkæl jer selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

SE TILBUDDET TIL mallorca HER:
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer.

 


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Mallorca her:

 

SE ANDRE TILBUD TIL Mallorca  HER
AprilMaj
JuniJuli

Læs videre efter annoncen

Annonce


PRISoversigt

 

BILLUND: 20. – 29. apr 2020
HOTEL1.182,-
FLY462,-
I ALT1.644,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.364,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.182,- per person.

 


Hotel

 

Kun 300 m fra en hvid sandstrand, tilbyder dette store og smukke kompleks en stor, udendørs swimmingpool og sportsfaciliteter. Det er ideelt til en familieferie i solen. Tilbring dagen med at slappe af ved swimmingpoolen, og tag en dukkert for at køle af i den varme mallorcanske sol. Her kan du blot læne dig tilbage og nyde solen i den anlagte have, der omgiver swimmingpoolen. Hvis du gerne vil holde dig lidt aktiv, kan du spille en gang tennis på ejendommens baner. Derefter kan du friske dig op med et brusebad i din rummelige lejlighed, før du nyder aftensmad og drikkevarer på et af ejendommens spisesteder. Alle de rummelige lejligheder er udstyret med køkkenfaciliteter, så du kan tilberede dine egne måltider, og derefter slappe af med familie eller venner på opholdsområdet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund til Mallorca i april 2020.

Fra Billund 20. – 29. apr 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Find din lejebil her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen fra Billund inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm. Fra København er håndbagage inkluderet.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365