Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Vilnius for kun 588,-


5 dage i Vilnius for kun 588,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Vilnius er en af Europas bedst bevarede hovedstæder. Byens gamle centrum er en perlerække af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder. Vilnius byder også på gode shoppingmuligheder og mange spændende kulturelle oplevelser.

 

Se det gode tilbud til Vilnius her:
Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for 2 personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Litauen her:

 

SE PAKKEREJSETILBUD HER
MartsApril
MajJuni

Prisoversigt

 

Billund: 24. – 28. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL418,-
FLY170,-
I ALT588,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 836,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 414,- per person. Anvend rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Railway Apartments, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på gratis wifi og flotte lejligheder. Anvend rabatkoden AFFHCOM220 for at opnå den bedste pris.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige direkte fly fra Billund til Vilnius med rejsedatoerne 24. – 28. mar 2020. Der er dog mange alternative datoer. Typisk med rejsedagene tirsdage og lørdage.

 

FRA billund: 24. – 28. mar 2020


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser i Vilnius og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet er nemt tilgængeligt med offentlig transport. Det tager kun 15 min. med offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365