Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Split for kun 1.343,-


8 dage ved Split for kun 1.343,- pr. person inkl. fly og godt lejlighedshotel lige ved stranden!

I Split får du både festlig storbyferie og afslappet badeferie. Den gamle historiske bydel i Split er stemningsfuld og rummer mange fine seværdigheder. Langs havnepromenaden finder du hyggelige cafeer og restauranter og trænger du til at køle af, er du altid tæt på en af Splits dejlige strande.

SE det gode tilbud TIL split HER
Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  2. – 9. maj 2020 (7 nætter)
HOTEL649,-
FLY694,-
I ALT1.343,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.297,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 649,- pr person.

 


Hotel

 

Rooms Rajič tilbyder en central beliggenhed i Stobreč, blot 50 m fra en sandstrand. Der er blot 20 m til nærmeste dagligvarebutik, turistkontor og hæveautomat. Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv og eget badeværelse med brusebad. Nogle af værelserne har balkon med havudsigt. Der er gratis privat parkering på selve ejendommen. Der er 7 km til Diocletians Palads, som står opført på UNESCOs verdensarvsliste, den centrale busstation og færgehavnen i Splits centrum. Der er 22 km til Split Lufthavn.

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Split 2. – 9. maj 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!

 


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for t se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365