Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Antibes for kun 1.483,-


5 dage i Antibes for kun 1.483,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet wellnesshotel med pool og spa!

Kun 25 minutter fra Nice ligger Antibes, der er et af Den Franske Rivieras mest populære rejsemål.  Byen blev grundlagt i Antikken og har en charmerende gammel bydel med en labyrint af smalle gyder og betagende pladser, der summer af liv. Antibes er en meget smuk badeby, hvor du også kan nyde Europas største lystbådehavn.

SE det gode tilbud TIL antibes HER
Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  4. – 8. maj 2020 (4 nætter)
HOTEL792,-
FLY691,-
I ALT1.483,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.583,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 792,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Hotel

 

Résidence Baie des Anges tilbyder udendørs swimmingpool, spa- og wellness-center samt indkvartering med egen forplejning. Dette overnatningssted har desuden terrasse, tyrkisk bad og spabad. Gæsterne har adgang til strandområdet. Lejlighederne har balkon, fladskærms-tv med satellitkanaler og gratis wi-fi. De har eget badeværelse med gratis toiletartikler. Der er sengelinned og håndklæder. Det fuldt udstyrede køkken omfatter opvaskemaskine, ovn og køleskab. Overnatningsstedet har restaurant og bar, og der serveres morgenmad mod et tillægsgebyr.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Nice 4. – 8. maj 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her

 


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for t se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365