Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Pompeji for kun 697,-


4 dage i Pompeji for kun 697,- per person inkl. fly, leje af bil og godt 3-stjernet hotel med morgenmad!

Pompeji ligger tæt på Napoli og er en spændende historisk by, der blev begravet efter et voldsomt vulkanudbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr. I dag giver byen et interessant, lærerigt og lidt uhyggeligt blik tilbage i tiden, hvor du kan gå i romernes fodspor, besøge deres huse og følge deres hverdag. Besøg også Napoli, der byder på fantastiske smagsoplevelser, skønne strande og spændende kulturoplevelser.

SE DET GODE TILBUD TIL Pompeji HER:
FlyHotelBil
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 28. – 31. marts 2020
HOTEL377,-
FLY230,-
BIL90,-
I ALT697,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 754,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 377,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Hotel

Hotel De Rosa er et populært 3-stjernet hotel. Samtlige værelser har fladskærms-tv, aircondition og balkon. Der er desuden eget badeværelse med bruser og håndklæder. Der serveres dagligt varieret morgenmad med varme drikke, croissanter og pålæg. Hotellets restaurant serverer lokale retter. Indgangen til Versuvio Nationalpark ligger 2 km derfra, og Castellammare di Stabia ligger 20 minutters kørsel derfra.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København til Napoli:

Fra København den 28. – 31. marts 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Billeje

 

Vil du udforske området på egen hånd er det oplagt at leje en bil. Det koster fra kun 180,- (90,- per person). Du kan finde tilbud her:

 


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365