Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Madrid for kun 992,-


4 dages forlænget weekend i Madrid for kun 992,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel inkl. spa-adgang!

Den Iberiske Halvøs største by og Spaniens hovedstad er et fantastisk rejsemål. For byen har ud over shopping, seværdigheder og fantastisk mad også en stemning, der både har international storhed og landsbyagtig charme.

 

SE TILBUdDet TIL madrid HER
Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig! Anvend rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris. Vælg den næstbilligste valgmulighed, da det her er inkluderet spa-adgang.

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Madrid her:

 

SE pakkerejser til madrid HER
MartsApril
MajJuni

 


Prisoversigt

 

København:  28. – 31. maj 2020 (3 nætter)
HOTEL671,-
FLY321,-
I ALT992,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.342,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 671,- per person. Anvend rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Nuevo Madrid, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på flotte værelser og et spaområde der er udstyret med sauna, spabad, dampbad og tyrkisk bad/hammam. Bemærk, at den næstbilligste mulighed skal vælges, da der her er inkluderet spa-adgang. Anvendes rabatkoden AFFHCOM220, så bliver det samtidig også til den billigste mulighed.

 

SE mere HER
Bemærk: Vælg den næstbilligste mulighed for at have spa-adgangen inkluderet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Madrid.

 

FRA København: 28. – 31. maj 2020Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det er nemt at bevæge sig rundt i Madrid med offentlig transport eller Uber.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for t se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365