Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.999,-


8 dage på Karpathos i sommerferien for kun 1.999,- pr. person inkl. fly og hotel med morgenmad!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie

 

Se tilbud med afrejse i juni her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 25. jun – 2. jul 20 (7 nætter)
Pris1.999,-

 

 

billund: 18. – 25. jun 20 (7 nætter)
Pris1.899,-

 

 

billund: 11. – 18. jun 20 (7 nætter)
Pris1.799,-

 


Hotel

Den hyggelige stemning på Panorama gør, at mange gæster vælger at komme igen år efter år. Det enkle, familiedrevne hotel ligger i udkanten af Karpathos by, blot en kort gåtur fra den lange Pigadia-strand. Her kan du leje liggestole og parasoller, og når det nærmer sig frokosttid, er der aldrig langt til en strandtaverna. Morgenmad indgår og bliver serveret i hotellets lille bar, hvor du også kan købe drikkevarer hele dagen. I nærheden af hotellet er der et par lokale restauranter og et minimarked, hvor du kan købe det allermest elementære. Fra Panorama er der gåafstand til centrum med den hyggelige havn og gågaden med småbutikker, restauranter og tavernaer samt et afslappet forlystelsesliv på barer og caféer.

 

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Karpathos.

 

FRA BILLUND: 25. juni – 2. juli 2020

Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365