Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Istanbul for kun 1.298,-


5 dage i Istanbul for kun 1.298,- per person inkl. fly og elegant 4-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby, der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

SE DET GODE TILBUD TIL Istanbul HER
Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 22. – 26. maj 2020 (4 nætter)
HOTEL438,-
FLY860,-
I ALT1.298,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 875,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 438,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels..com


Hotel

Dette elegante hotel ligger i centrum af Laleli-kvarteret, blot 150 meter fra sporvognsstoppestedet Aksaray og 50 meter fra Laleli-moskeen. Hotellet har paladslignende interiør og luksuriøse værelser med dekorativt loft. Værelserne på Hotel Buyuk Hamit er indrettede i gyldne nuancer. Samtlige værelser har LCD-tv, aircondition og minibar. Samtlige værelser har luksuriøst badeværelse.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotles.com

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København til Istanbul 22. – 26. maj 2020

 

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365