Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Skt. Petersborg for kun 1.234,-


Forlænget weekend i Skt. Petersborg for kun 1.234,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Skt. Petersborg er Ruslands kulturelle hovedstad og fyldt med store seværdigheder. Byens oprindelige arkitektur er utroligt smuk og overdådig, hvilket skyldes at byen i sin tid blev bygget af zarer. Når du besøger Skt. Petersborg kan du bl.a. besøge Vinterpaladset, der er det tidligere vinterresidens for Zaren, og Peter-Paul katedralen, hvor bl.a. Peter den Store ligger begravet.

SE det gode tilbud til skt. petersborg HER:
København
Fra Billund
Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 13.  – 16. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL177,-
FLY1.057,-
I ALT1.234,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Bemærk at den samlede pris for hotellet er 353,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 177,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Billund: 13.  – 16. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL177,-
FLY1.159,-
I ALT1.336,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Bemærk at den samlede pris for hotellet er 353,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 177,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det fine 3-stjernede Hotel Democrat on Nevskiy 147, der tilbyder flotte værelser og central beliggenhed i Skt. Petersborg. Hotellet modtager fine bedømmelser af de tidligere gæster. Prisen er inkl. morgenmad.

For at opnå den bedste pris har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFHCOM220 når du reserverer på hotels.com


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Skt. Petersborg.

Fra København 13.  – 16. mar 2020

 

Fra Billund 13.  – 16. mar 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365