Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Miami for kun 2.192,- t/r!


Billige fly til Miami for kun 2.192,- tur/retur!

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

 

Se det gode tilbud til Miami her:
København
Fra_Billund
Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Florida her:

 

SE PAKKETILBUD TIL Florida HER
FebruarMartsApril
MajJuniJuli

Prisoversigt

 

København: 24. feb – 4. mar 20 (9 nætter)
HOTEL
FLY2.192,-
I ALT2.192,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 24. feb – 4. mar 20 (9 nætter)
HOTEL
FLY2.304,-
I ALT2.304,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

 

Der findes mange hoteller i Miami og på Miami Beach. Selvom hotellerne er dyrere på Miami Beach, så gør beliggenheden op for det. Vi kan anbefale både Abae Hotel, Sixty80 Design hotel og Casa Victoria Orchid der dog alle ikke er i den billige ende. Husk, at der ofte kommer et resortgebyr oveni hotelprisen i USA.

Se listen igennem her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Miami. Der findes mange alternative datoer i perioden februar til maj til samme billige priser.

 

Fra København: 24. feb – 4. mar 2020

 

Fra Billund: 24. feb – 4. mar 2020

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365